Saturday, November 27, 2010

Today activities....

Salam to all. I pray to Allah for all his bleesing to me, my family, my biz partners and to all readers.
Apakah aktiviti me for today? Errmm...wake up in the morning ( tak la early morning sgt pun), trus tgk dlm peti ais, apa mau masak? Nampak kubis, goreng jer la. bawang putih, bwg merah,garam n kunyit skit kasi ada warna. Eh tapi kan sayur dalam peti ais i, tahan lebih dari 3 ari tau. Pastu bila i jumpa 1 produk ni, bole tahan sampai 1 minggu lebih. JiMat JiMat!! Next entry saya bgtau yerr...Pastu ada ikan bawal buat la sambal. Nasik panas2, perrghhh....menyelerakan :)
Pastu trus g ampang point buy some tudung and anak tudung. Dipesan oleh my sister. She dah try before and she suka sgt. Cotton type best katanya.

my sister with her new style :)

anak tudung cotton- for my sis

Pastu g carefour beli barang dapur dan sewaktu dengannyer. Shoping bulanan yg wajib. Takdan nak ambik gambar sbb ramai org. Then malam plak g ke kelas. Tema warna hijau. Layannn....
Pastu kul 12am, layan kfc, bole? borak2 until 2am. Kalau sembang, masa tu tak hingat tp bkn sembang kosong k. Penuh dengan strategi dan ilmu gitu. Sempat la hadiahkan k.ida sehelai tudung sbg tanda terima kasih dia blanje kfc...eh tak la...saja jer bagi :) Takleh nk upload gamba sbb ada masalah skit. Will upload the pic later.

Its 4.30am, mau tido sudah.....

2 comments:

Me and my story said...

Darl....thank you for the selendang yer. cam syahdu pulak orang bagi hadiah tudung walaupun tak tunjuk. Jangan lupa plan kita nak pi Ampang point. Baju MU18 belum ada lagi maaaaaaa....hadooiii
anyway kita semua jadi hulk kat kelas tadi kan. GREEN gitu...rasa diriku sungguh berharga. next rabu bawa kamera ekk....so leh amik gambar.
Can't wait to start kertas kerja pulak....lalalala cakpong cakpong :)

linda said...

no prob. small gift but big heart, gitu. Beli baju utk MU18?? Suke2..sib baik saya pny dah siap jd bole la temankan sambil jamu mata..
next project...mmg sgt teruja!!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails