Saturday, December 18, 2010

Percuma...percuma....

Salam to all readers.

Ada kawan saya tanya, "Btul ke percuma trip2 yg ko pegi tuh?"
Jawapannya.....YES FOC. Benar belaka. 
Apa yang penting, jom pegi ramai2 sbb FOC. Yes again....FOC.
Next trip yang percuma adalah DISNEYLAND HONGKONG.

Apa yg percuma nya:

*tiket pergi dan balik (KLIA-HK) di sponsor sepenuhnya ( dari umah ke klia itu sendiri ler...)
*makan 3x sehari ( disponsor sepenuhnya wpun air suam )
*tiket masuk ke Disneyland HongKong FOC
*Hotel 5 star (cnfrm lena dan mewah tido yerr...)
*tour guide yg berpengalaman
*melawat lain2 tempat menarik di hongkong


~ Penginapan ketika di Beijing ~

Uiihhh...byk dah tuh. Paling2 pun kalau nk pegi rm3K-5K belanja sendiri.
Col me bebeh to know more about this FREE TRIP.
0143315123

Tuesday, December 14, 2010

Penang Trip....

Salam to all.
Kenduri di mana2 saja bila time cuti sekolah...
Me tak terlepas attend kenduri....

posing - salina wed

Kalau p penang, jgn lepaskan peluang untuk mkn. Laksa janggus & naan tandoori kapitan, nasi kandar kasim mustapa ( tak larat nak mkn nasik kandaq beratur, sbb kena beratur dulu hehe ) dan oh ya, sempat jgk breakfast kat taman tun sardon. Jumpa biz partner kat sana, amirul dan anum. Sambil mkn, biz tak dilupakan :)

laksa pokok janggus balik pulau

naan tandoori kapitan

Enjoy dgn apa yg dilakukan + lakukan dengan enjoy = Enjoy3x

Psssttt, saper kata buat biz 24jam, time mkn mesti la kita mkn wooo....:)

Thursday, December 9, 2010

Ingat JANJI kita....

Specially dedicated to my dear noni, raihan dan yana. U can do it!! Always believe in urself. This song is for YOU!


Sunday, December 5, 2010

MAHA, Majlis Ulangtahun and food purifier

Salam Semua.
Last friday, sempat ke MAHA 2010 dekat upm. Mana2 event mcm ni, mmg penuh manusia. Dulu2 masa blaja kat upm, takler explore semua tempat tp sbnrnyer byk lg tempat di upm yng tak tahu. Maklumlah, dulu sgt rajin belaja (erk...bole caye ker, sgt rajin tu tak ler).
Apa ada di MAHA? Mcm biasa, ramai org sgt but i pegi masa weekdays, so bole tahan skit la. Ramai org melayu dah terer meniaga skang ni. 9/10 rezeki kan dari meniaga.

maha 2010

maha 2010

mcm2 ada...

The next day, I went to Majlis Ulangtahun ke18. It was very colorful, great and so much things that we can enjoyed. The 'superman' Faizal Tahir and The amazing Adibah Nor entertaining to 8000 people. Both of them are wonderful and energetic..

me...off to s.alam

On Sunday morning pulak, ada perjumpaan kumpulan. U remember the entry before yg cakap pasal food? Mcm mana nak buang racun dalam makanan kita? Nak segarkan buah n sayur? Nak buang toksin dan antibiotik dalam ayam,daging, ikan dll? This 'food purifier' mmg sangat2 baik utk kesihatan. Hanya yg melihat demo sahaja tahu. Apa yg kita mkn selama ini almost 90% ada bahan kimia. Patut la byk penyakit sekarang kan? Hargailah kesihatan kita ini. Itu adalah nikmat yg tak ternilai.

sayur n buah yg telah di "purifier" kan. The taste was so amazing

Kwn2, selama ini kita tak dapat rasa nikmat sayur n buah yg sebenar kerana makanan kita disembur dgn racun. Fakta. Slot utk demo telah dibuka dah sudah ada yg booking utk demo. Sayangi badan kita yg mgkin telah 20, 30, 40, 50 tahun makan makanan yg  ada 'kimia'

~0143315123~

Thursday, December 2, 2010

Hong Kong...here we come!!

Salam f.r.i.e.n.d.s.......
Huh, berpeluh semalam dengar pasal Hong Kong trip....
My wish and maybe ur wish too...
Paling penting f.r.e.e.
Susah wwooo mau dapat free dalam donia ini...tp ini mmg f.r.e.e
(Ini bkn main2, ini betul2....-baca mcm filem p.ramlee)
Enjoy the picture dulu ya...

Hong Kong


HK Disneyland

The Peak


avenue of stars
repulse bay

best kan?? Jom kita p ramai....buat ramai kat sana :)
apa number nya? col agen ini segera 0143315123

Wednesday, December 1, 2010

1st Disember 2010

Time kat uni dulu, kalau p clas, mmg muka masam + malas + nak balik cepat = happy so so...(sorry la geng, xde pic masa kat uni..tak sempat nak carik). Tapi kan, muka semua bertukar bila masuk kelas bisnes.
Sangat hepi + purple mood + good mood =  Bisnes mooD. Calculation yg agak baik kan....:)
Inilah muka mukanyer.........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ladies in purple


~Good start for Disember 2010~
Related Posts with Thumbnails