Monday, November 1, 2010

Kenape ia perlu?

Salam to all.
I went to jalan TAR last saturday. Main point nak mkn capati. Lame tak pekena. Alhamdulillah, dpt jgk mkn.
capati, ayam n teh tarik

masuk paper tuh.


Patutnya, itu shj aktiviti nya kat jln tar. Tetiba cuaca yg sgt cantik telah menarikku ke kedai2 di jln TAR. TTIIIIDDDAAAAKKKKK. 3 tudung, dan 2 jenis pin comel telah dibeli huhuhu. Moral of the story, jgn pegi jln tar. Masa tgh jln tu, terumpa makcik jual kerepek tepi kedai. Baru teringat, kerepek dia mmg sedap. Beli 2, utk buat kunyah2. Pastu i fikir, Makcik yg usianya dah hampir 50 tahun pun masih berusaha mencari rezeki. Betapa luasnyer rezeki allah tabur kat dunia ni. Pada yg muda, gunalah peluang masa muda dgn sebaiknya. Siapa kata masa takde nilai? Masa adalah sangat sangat sangat bernilai sehingga takde tukar gantinya. Bole ke kita beli masa sekalipun harganya rm10k? 100K? Jawapan....TAK BOLEH.

On Sunday pulak, i went to Port Klang, lawat sedara n at the same time mkn nasi kandar. Mmg superb mkn nyer tp lupe nk ambik gamba. Mkn bole tp jgn selalu key (nasihat utk diri sendiri...huhu)
Jadi, jagalah kesihatan. but alhamdullah, i mmg pakai korset all the time. MENCEGAH lebih baik dari merawat. Apa2 pun, kuaSa di tangan Allah. Masa g ke klang tu, sedara saya tu tiba2 terkena kencing manis. so dah start bengkak n nanah pada kaki. Umur dlm 50 tahun. Dia tak g check pun tp bile tgk keadaan, mmg kencing manis. Jadi, saya pun suruh dia try garam buluh. Rasa syukur sgt sbb saya dapat bantu org yg sakit. Kalau tak, tgk jer laaa......

So kwn2, bila usia makin meingkat, metabolisme mkn turun, mkn kena jaga tp saya sangat syorkan pakaian PREMIUM BEAUTIFUL yg confirm memberikan kesihatan luaran dan dalaman. Pastu amalkan garam buluh untuk kalsium n magnesium dalam badan. Mari ramai2 pakai korset ini. Sekarang mmg ramai yg jual tp beli la dgn org yg iklas berniaga. Bkn hanya untung semata. Have one today. mmg berasak2 org dapatkan barang ni..

KL sentral - Raihan ( 6 bln pakai) - 0193992384
Shah alam - Yana ( 2 tahun pakai) - 0125507767
Putrajaya dan Cheras - Yanti ( 1 bln pakai) - 0124544941
Menara MAA - Noni ( 1 tahun pakai) - 0192005910
Sapura - Juju (2 bulan pakai)
Kepong - Mila (6 bln pakai)- 0192981904



Mahu cantik dan sihat seperti saya? Amalkan pemakaian Premium Beautiful dan maharani untuk kesihatan dan kecergasan. - Yanti, seorang Ibu, Isteri, Bekerjaya


CONFIRM BERBALOI....SIHAT,CANTIK ANGGUN

5 comments:

Millomocca Danique said...

thanx 4 visiting...

btw, that capati really look nice...:)

linda said...

ur welcome dear.
U're rite, the capati wont let u down :)

BUNGA said...

salam ziarah..
lama dah tak makan capati... mengidam plak :)

Linda Ariff said...

hi bunga, pegi la try mkn kat jln tar. paling sedap yg penah saya rasa. :)

zur'ann raihan said...

kl sentral...come n see me.he2.kita bg servis tip top punya ttg korset premium beautiful. confirm berbaloi!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails