Friday, January 28, 2011

Mesti Yg TeRbaik....

Masa blaja mesti nak score yg terbaik...(tp me ok2 ajer...ahaks)
Dulu masa keje, mesti nak kerja yg terbaik...sbb gaji la kan...
Kalau beli komputer, mesti nak HP ker, dell ker...IBM ker...mana ada yg nk cap ayam kan huhuhu
kalau diberi pilihan antara bus dan lrt, me pilih lrt...terbaik :)

si A: Linda, muka ko dah ok kan...?
me: oyeke....(sbb dulu kulit saya kusam dan jerawat dan gelap, pori2 besar...)
si A: now i pakai yg TERBAIK tau....
me: nnt aku dtg umah ko citer ....siap buat demo...
si A: ok, meh la....i like...


its me :)

me as @ 27/1/11 :)

Company ada buat training about penampilan diri...very good training. Ladies out there tak boleh kata tak nak jaga penampilan diri or biarlah dimamah usia tua. Jangannnnnnnnnnn!! Lelaki akan nmpk muda 10 tahun dari pompuan tau! Paling tidak pun, kulit muka nk kena jaga. Biarlah umur dah 45 tahun pun, tp org tgk mcm 35 tahun. Proses penuaan bermula seawal 25 tahun yerrr....uwaaaaaaaa.......
Mesti mau jaga dari sekarang wooooo.....:)

2 comments:

aisyahussein said...

produk ape tu? kau mmg giler branded...

linda said...

ala ma...sikit2 utk diri. apa salahnya.
kalau aku g n9, aku roger ko yek...kasi demo. FREE

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails