Friday, January 14, 2011

Mahu Buat Personal Loan?

Helo peeps! Just would like to share good news for those yg nak buat loans. Personal loan especially.
Kelebihan pada goverment servant ( kerajaan) or badan berkanun, COSHARE berikan ini pada anda:

Max Loan 200K
Interest 4.99%
PAYOUT 100% - wow

Tujuan: Nak besarkan umah ke, dapur ke, nak kasi mak ayah ke, nak beli kete ke, nak meniaga ke, nak melancong ke, nak setel hutang ke. Org nak bagi pinjam, amik je ler...

2 comments:

aisyahussein-me said...

wahh..gedeban betol kau...dah jd ejen plak tu..

linda said...

ini tolong kwn aku daaa...
mana tau ada kwn yg berminat...ko war war kan ah yer...:)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails