Friday, February 11, 2011

Grooming Blooming.....

Sihat dan Cantik. Sapa tak mau kan. Pompuan suka. Tanya la sapa2 pun, baik surirumah, yg bekerja, remaja, anak dara, kerani, eksekutif, cikgu, nurse, semua mau cantik...
Cantik saja tak cukup kalau tak sihat. Kesihatan itu nikmat paling berharga.
Biasanya kalau nk blaja make-up kalau takde rm150, mmg tak dpt la kan tips2 kecantikan. Yang penting adalah tips sebenarnya.

Mungkin kaum lelaki yg tak nak bg wanita2 ni lawa, mmg something wrong. Actually, depa ni bangga sebenarnya kalau wife2 depa ni lawa. Tp kalau melawa tak kena gaya pun, tak boleh jugak. Pakai tudung tak kena gaya, pakai baju dah mcm org tua...pakai make up mcm nak belakon opera...

Mesti mau blaja tips2 ini. Ni nak bgtau ada 1 kelab ni anjurkan grooming workshop hanya utk rm15 sahaja...

Tmpt: De Palma Hotel Ampang 
Tarikh: 20/2/2011 Ahad
Time: 9.30pm - 12.30pm




ctc no: 0125507767 - cik yana

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails