Sunday, December 5, 2010

MAHA, Majlis Ulangtahun and food purifier

Salam Semua.
Last friday, sempat ke MAHA 2010 dekat upm. Mana2 event mcm ni, mmg penuh manusia. Dulu2 masa blaja kat upm, takler explore semua tempat tp sbnrnyer byk lg tempat di upm yng tak tahu. Maklumlah, dulu sgt rajin belaja (erk...bole caye ker, sgt rajin tu tak ler).
Apa ada di MAHA? Mcm biasa, ramai org sgt but i pegi masa weekdays, so bole tahan skit la. Ramai org melayu dah terer meniaga skang ni. 9/10 rezeki kan dari meniaga.

maha 2010

maha 2010

mcm2 ada...

The next day, I went to Majlis Ulangtahun ke18. It was very colorful, great and so much things that we can enjoyed. The 'superman' Faizal Tahir and The amazing Adibah Nor entertaining to 8000 people. Both of them are wonderful and energetic..

me...off to s.alam

On Sunday morning pulak, ada perjumpaan kumpulan. U remember the entry before yg cakap pasal food? Mcm mana nak buang racun dalam makanan kita? Nak segarkan buah n sayur? Nak buang toksin dan antibiotik dalam ayam,daging, ikan dll? This 'food purifier' mmg sangat2 baik utk kesihatan. Hanya yg melihat demo sahaja tahu. Apa yg kita mkn selama ini almost 90% ada bahan kimia. Patut la byk penyakit sekarang kan? Hargailah kesihatan kita ini. Itu adalah nikmat yg tak ternilai.

sayur n buah yg telah di "purifier" kan. The taste was so amazing

Kwn2, selama ini kita tak dapat rasa nikmat sayur n buah yg sebenar kerana makanan kita disembur dgn racun. Fakta. Slot utk demo telah dibuka dah sudah ada yg booking utk demo. Sayangi badan kita yg mgkin telah 20, 30, 40, 50 tahun makan makanan yg  ada 'kimia'

~0143315123~

2 comments:

Me and my story said...

nda jom join bloglarian.

u have been tag :)

linda said...

orait...mari kita lari2...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails